The Art of Bruin&Londema

Paméla Bruin en Doortje Londema van Bruin&Londema ondersteunen ruim 10 jaar musea, culturele instellingen, Goede Doelen, maatschappelijke dienstverleners en zorg- en onderwijsinstellingen bij de financiering van grote en kleine projecten.  Dit doen we door de juiste geldgevers te enthousiasmeren en aan de organisatie te verbinden. Geldgevers waarmee jouw organisatie projecten – groot en klein – kan realiseren!

Onze uitdaging is deze geldgevers niet alleen voor de korte termijn, maar vooral duurzaam bij elkaar te brengen. Dat lukt als je de geldgever ook toegevoegde waarde biedt in de vorm van bedrijfsvoordeel, realisatie van doelstellingen, betrokkenheid of bijvoorbeeld tegemoetkoming aan inhoudelijke criteria, beleids- en aandachtsgebieden. Wij werken er hard aan om alle geldgevers bij elkaar blijvend te mobiliseren en enthousiasmeren, voor henzelf èn als netwerk/community voor onze opdrachtgevers.

De kracht om partijen bij elkaar te brengen en zaken voor elkaar te krijgen in combinatie met kennis van de fundraising sector is The Art of Bruin&Londema.

Doortje Londema & Paméla Bruin

Paméla Bruin

Leede-ConcertBruin is haar loopbaan gestart bij Buma Stemra als manager relatie muziekuitgevers. Via een functie als juriste bij corporate Klantenservice KPN is zij als projectmanager sponsoring bij KPN Corporate Communicatie aan de slag gegaan. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van culturele sponsorprojecten. Belangrijke partnerships onder haar hoede waren de Zuidvleugel van het Rijksmuseum, het hoofdsponsorship van Cirque du Soleil en het Oerol festival op Terschelling. Bij KPN heeft Bruin ‘aan de andere kant van de tafel’ gezeten op zoek naar de perfecte match tussen sponsor en gesponsorde. Daardoor weet ze precies wat een bedrijf belangrijk vindt bij een fundraising- of sponsorproject.
Paméla Bruin heeft het ondernemersnetwerk LINC voor vrouwelijke ondernemers in sales, marketing, communicatie en HR uit de gemeente Teylingen opgezet. LINC organiseert regelmatig ‘roundtables’ of workshops met sprekers uit de branche.
Bruin is als vrijwilliger betrokken bij het educatieve landgoedproject ‘Van Luchtkasteel tot Dassenburcht’.
Bruin heeft naast haar HEAO-opleiding Communicatie een Rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam voltooid met als specialisatie Nederlands recht.

Doortje Londema

Londema is gestart bij het Nederlands Omroepproductie Bedrijf in Hilversum. Na een tussenstop aan PR-bureauzijde heeft Londema vijf jaar als eventmanager bij een grote belangenorganisatie gewerkt.
Daarna heeft zij in Londen gewoond en voor The Royal Marsden Cancer Institute en The British Red Cross gewerkt. Haar aandachtsgebieden waren charity en fundraising.
Na Londen is Londema bij de Universiteit Leiden en het Natuurhistorisch Museum Naturalis in marketing&communicatiebanen werkzaam geweest. In beide organisaties speelt fondsenwerving bij prominente fondsen en het ontwikkelen van partnerships een belangrijke rol. De kunst is de juiste fondsen en invalshoeken voor projecten te vinden met als doel de fundraising voor museale en onderwijsinstellingen te realiseren.
Londema is eveneens als vrijwilliger verbonden aan het educatieve landgoedproject ‘Van Luchtkasteel tot Dassenburcht’.
Doortje Londema heeft de HEAO-studie Economisch-linguïstisch doorlopen. Daarnaast heeft zij de studie PR & Massacommunicatie aan de Rijksuniversiteit Utrecht met succes afgerond.