Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Het Familiehuis Daniel den Hoed maakt het al 25 jaar mogelijk dat kankerpatiënten en hun naasten dichtbij elkaar kunnen zijn en elkaar kunnen steunen in de moeilijke periode van ziekte en behandeling.

In 2018 verhuist de Daniel den Hoed kliniek van Rotterdam-Zuid naar de centrumlocatie van het Erasmus MC. Het Familiehuis is dan genoodzaakt om mee te verhuizen. Op zwaaiafstand van het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut komt een nieuw en groter Familiehuis te staan.  Net als 25 jaar is het doel om,  samen met een ieder die het huis een warm hart toedraagt, de benodigde middelen voor dit nieuwe Familiehuis bijeen te brengen.

 

The Art of Bruin & Londema:

 

Voor de realisatie van het nieuwe Familiehuis doet Daniel den Hoed ook een beroep op (vermogens)fondsen. Bruin & Londema heeft met de personen die betrokken zijn bij de fundraising gespard over de juiste aanpak. Wie zijn voor dit project de meest kansrijke fondsen? Hoe creëer je de match tussen jouw project en het fonds? Op welke manier benader je deze fondsen zodat de kans op honorering groter wordt? Wat kun je beter wel en niet doen als je een kennismaking hebt geregeld met een fonds?