Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Bruin&Londema is verantwoordelijk voor de fondsenwerving van Space Expo, het ruimtevaartmuseum van Nederland waar jaarlijks zo’n 80.000 bezoekers, scholieren, studenten en bedrijven elkaar vinden. Naast museum is Space Expo de etalage van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA/ESTEC.

Bruin&Londema heeft met succes fondsen weten te interesseren voor de realisatie van een nagebouwde maanvloer in het bezoekerscentrum en de digitalisering van het archief. Verder is dankzij participatie van verschillende fondsen een high-end zonnepanelensysteem op het dak van Space Expo geplaatst. Kennis over de zonnepanelentoepassing, voortgekomen uit de ruimtevaarttechnologie, is eveneens verwerkt in de bestaande ‘exhibits’ van Space Expo en in een educatief schoolprogramma.
Naast samenwerken met bedrijven in de ruimtevaartsector, bouwen wij met Space Expo aan partnerships met andere hoogtechnologische bedrijven zoals IBM en ASML. Voor deze bedrijven fungeert het center met name als platform om events te organiseren en om meer hoger opgeleiden voor technische studies te interesseren.

Benieuwd naar hoe onze samenwerking met de directie van Space Expo verloopt? Kijk dan naar het interview met Rob van den Berg, directeur van Space Expo.