Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Regelmatig ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij uiteenlopende projecten in tijden van drukte of ter overbrugging tussen twee medewerkers.

Bij Museumpark Archeon namen wij het volgende uit handen:

‘Steun ons’ webpages! 

Zo hebben wij webpages aan de site toegevoegd waarop kleine en grote gevers van het openluchtmuseum snel zien wat hun bijdrage betekent voor Archeon. En vooral: wat zij daarvoor terugkrijgen!

Gevers kunnen personen zijn die bij leven vriend willen worden of na hun leven willen schenken of nalaten. Gevers kunnen ook bestaan uit bedrijven of bedrijfsnetwerken. Ieder type gever vereist een eigen benadering. Op je site moet je daar een gepast antwoord op hebben.

 

Begeleiding Comité van Aanbeveling

Een betrokken en deskundig Comité van Aanbeveling geeft signatuur aan een organisatie. Het draagt bij aan het meekrijgen van geldgevende partijen die nodig zijn om plannen te laten slagen.

Bruin&Londema is betrokken bij de benadering van het toekomstige Comité van Aanbeveling. Wij besteden in dit proces grote aandacht aan de persoonlijke benadering van elk afzonderlijk lid. Bij de afweging om te participeren in een dergelijk comité, is het belangrijk om het toekomstig lid te motiveren en aan te geven welke toegevoegde waarde  de deelname voor hem of haar inhoudt.

 

Opzetten Bedrijfsvriendennetwerk

Bruin&Londema is gestart met de bouw van een Bedrijfsvriendennetwerk voor Archeon. Eerste vereiste daarbij is het scherpstellen van de uitgangspunten/de inhoud die leiden tot een plan van aanpak. Zodra deze fundering staat, benaderen wij alle in beeld gebrachte strategische partners. Het creëren van betrokkenheid bij Archeon en vertrouwen in de organisatie staan daarbij bovenaan.

In overleg met de opdrachtgever hebben wij een doel gesteld voor het tot stand brengen van het aantal gerealiseerde partnerships/samenwerkingen in een jaar. Dit resulteert in  duidelijkheid en structurele inkomsten voor Archeon. Inkomsten waarmee plannen kunnen worden gerealiseerd.