Realisatie ‘Grip Op Je Leven’ & ontwikkeling ondernemerscirkel Maatschappelijke Dienstverlening Amsterdam ZO en Diemen

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers?

Aan alle grote successen, vernieuwingen of doorbraken zijn dromen vooraf gegaan. Want dromen zetten aan tot nadenken, tot uitzoeken naar wegen hoe iets beter kan. Dromen zetten je in beweging! Dié droom is nu precies het startpunt van de nieuwe coachings- en begeleidingsaanpak 2016-2018 ‘Grip Op Je Leven’ voor cliënten van MaDi, de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening voor Amsterdam Zuidoost en Diemen (MaDiZo).

Bruin&Londema houdt zich bezig met de advisering en ondersteuning bij de financiering en daarmee realisatie van het ‘Grip Op je Leven Plan’. Naast het onderhouden van de lijnen met diverse vermogensfondsen, bouwen wij mee aan het ontwikkelen van een ondernemersnetwerk. Het MaDi-programma draait immers ook om bedrijven. Bedrijven die hun verantwoordelijkheid nemen voor de dragende samenleving en zich sociaal-maatschappelijk betrokken voelen bij hun directe omgeving. In 2016 zijn met diverse bedrijven en bedrijfsnetwerken uit de regio concrete afspraken gemaakt.

Jaarlijks ondersteunt MaDi ruim 3500 inwoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiële situatie. Armoede speelt hierbij een grote rol. Met het ‘Grip Op Je Leven Plan’ gaat MaDi met een vooruitstrevende, onconventionele manier de strijd aan met het doorbreken van de cirkel van armoede in dit gedeelte van Amsterdam.